Nieuws uit Saint-Tropez

Club 55 2019 Tom Vandenhende
Club 55 2019 Tom Vandenhende

Nieuws uit Saint-Tropez – Zomer 2019 –

Wat is er allemaal veranderd in Saint-Tropez dit jaar ?

Redelijk veel eigenlijk…

Plages

Te beginnen bij de Plages op Pampelonne in Ramatuelle. Daar zijn er enkele plages verwijderd, waaronder de bekendste Plage des Jumeaux, Key West, Tabou Beach,…
En er zijn enkele nieuwe zoals La Reserve, Byblos,…
Door de wet is het publieke strand wat breder geworden, en zijn bijna alle plages en beach clubs veranderd, ook van “interieur”, structuur en de nieuwste hanteren ook (nog) wat hogere prijzen om het allemaal nog wat exclusiever te maken.
Zo kan je naargelang de plage een strandstoel huren van 20 tot 70 euro per dag. Lunchen kan er van +/- 25 euro tot…
Met 30000 bezoekers per dag in de zomer is Pampelonne een wereldbekende plaats.

Uitgaan


In Saint-Tropez zelf bestaat Café de Paris niet meer en is het La Guérite geworden. Hier hetzelfde fenomeen, ontzettend dure prijzen. Eén apero met 4 personen zal snel 70 euro kosten…. De reacties van de inwoners en toeristen zijn niet zo positief.

Opkomend is wel, de COHIBAR. De nieuwe Gerant van de Cohibar is een heel vriendelijke Belg (Kenny), de prijzen zijn er – voor Saint-Tropez – redelijk en de ambiance is er verzekerd. Leuk terrasje.

Verder is er La Petite Plage die heel goed draait, De Salama die verhuisd is naar waar vroeger Villa Romana was. Deze zaken zitten altijd vol, reserveren is noodzakelijk. Ook Le Quai en l’Opera draaien natuurlijk nog op volle toeren.

Gallery


Er zij enkele nieuwe en leuke foto- en kunstgalerijen waaronder natuurlijk Riviera Art Gallery in Sint-Tropez waar mijn foto’s verkrijgbaar zijn.


Verblijven

De huurprijzen voor villa’s en appartementen daarentegen zijn iets lager dit jaar. Hoogstwaarschijnlijk komt dit door de mindere vraag.

Bent u nog op zoek naar een betaalbaar appartement, villa of studio ?
Ik heb nog enkele eigendommen te huur die u rechtstreeks van de eigenaar kan huren.

Dit jaar is de zomer laat begonnen, sinds eind juni is er wat meer volk, maar dit is twee maanden later dan normaal.

Geniet in elk geval van uw vakantie en laat de euros maar rollen 😉

Mocht u interesse hebben in gelijk wat, bvb een Mini Moke huren, een charter, een goedkope of dure verblijfplaats , goede restaurants, dan kan u me altijd iets laten weten en ik onderhandel voor u over de prijs.
Zo werkt het hier.

Contacteer me gerust voor nieuws uit Saint-Tropez, of als ik iets voor u kan doen.


Be the first to comment

Leave a Reply