Yacht Charter Saint-Tropez

Mr M Yacht Charter
Mr M Yacht Charter

Yacht Charter Saint-Tropez

– Mijn nieuwste project was twee jaar geleden begonnen. Het begon met een vriend hier in Saint-Tropez, het was eerst meer een marketing project…

Onze bedoeling was om een luxe ‘yacht charter’ toegankelijker te maken voor iedereen. Maar ook om een ruimere keuze van jachten aan te bieden aan en voor iedereen, betaalbaar dus.

In 2018 hebben we tal van jachten verhuurd aan een tevreden cliënteel. Zonder veel marketing, gewoon mond aan mond reclame.
We verhuren boten van 5 meter tot …

Nu gaan we een stap verder met een eerste website waar de charters zullen worden aangeboden : Yacht-Watcher.com – de site is in opbouw.
We zijn wel al bereikbaar via Yacht-Charter-Saint-Tropez.com.

Yacht Charter Saint-Tropez

Het voordeel van een charter direct via ons te boeken is dat we onze schepen rechtstreeks bij de eigenaar halen, dus er zijn geen tussenpartijen te betalen waardoor we snel 20% goedkoper zijn.

Veel belgische en andere buitenlandse vrienden willen ook wel eens zo’n super jacht huren.
Dit kan voor een dag, een weekend of een week. We leveren alle service aan boord (bar, resto, bloemen, ontbijt, lunch, diner, disco, boekingen port en resto, plages…) Ook voor en na de charter (taxi, heli-transfer, volledige organisatie van uw trip).

Meer informatie kan u vinden op onze site die we vanaf heden constant bijhouden, maar voor alle specifieke info, stuur me gerust een mailtje.
Special offer for Secret Life

Be the first to comment

Leave a Reply